Obavijesti Video Pretražite Navigacija
E to je šef!

Crna Gora: Radnici za 10 godina vjernosti poklonio automobil!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Možda je rijetkost, ali da postoje šefovi koji cijene rad i zalaganje svojih djelatnika svjedoči slučaj Tomislava Ražnatovića iz Crne Gore koji je svojoj djelatnici na 20. godišnjicu rada poklonio popularni 'Golf 5'.

'Nisam mogla vjerovati i još uvijek ne vjerujem' kazala je za crnogorsko izdanje Blica Cetinjanka Dušanka Bošković, šefica u jednom od trgovačkih objekata kompanije ''Ražnatović'' koja je od šefa dobila automobil.

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Potres u Crnoj Gori Jačine 4,7 stupnja Novi potres zatresao Crnu Goru, osjetio se i u Hrvatskoj i BiH: "Baš je jako zatreslo, trajalo je desetak sekundi"

Vrijedna i lojalna 43-godišnjakinja posvjedočila je da je zaposlena u jednoj od ''rijetkih kompanija koje u Cetinju zaposlenicima na vrijeme uplaćuje zaradu i doprinose''. 'Evo sad glancamo automobil i hvalimo se pred susjedima' kazala je u šali Dušanka.

>> Ovo su stvari koje vaš šef NE želi čuti...

Šefa je pohvalila i jer nikada nije podigao glas na nekog od službenika. No, nagrade ne staju na automobilu. Ako u istoj tvrtki nastavi raditi sljedećih 10 godina, Đušanka bi trebala dobiti i stan.

'Dušanka Bošković je prva zaposlena u našoj kompaniji koja je za 20 godina rada dobila automobil. Sljedeće godine imamo dva kandidata za istu nagradu, dok će Dušanka biti prva koja će za 30 godina rada dobiti stan u vrijednosti od oko 30.000 eura', kazao je Ražnatović koji za 10 godina vjernosti radnike nagrađuje vrijednim ručnim satovima.

Nemala su to ulaganja u radnu snagu jer Ražnatović u svom lancu ima tri firme na Cetinju i u Podgorici u kojima zapošljava ukupno 70 radnika. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene