Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Andrija Jarak iz BiH

Uoči utakmice Široki Brijeg – Željezničar: "Policija je zabranila dolazak gostujućih navijača kako bi spriječila incidente"

Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr)
Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Dragan Čović i Bakir Izetbegović (Foto: Arhiva/AFP) Dragan Čović i Bakir Izetbegović (Foto: Arhiva/AFP) Foto: Arhiva/AFP +0 Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Hrvatski i bošnjački članovi Predsjedništva BiH Dragan Čović i Bakir Izetbegović trebali bi danas sudjelovati na svečanosti obilježavanja dana oružanih snaga BiH. Najvažnija je vijest da bi se narednih dana predstavnici HNS-a BiH trebali sastati s premijerom Andrejem Plenkovićem i predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Moguće je da će Dragan Čović i Bakir Izetbegović još jednom danas komentirati presudu, nakon što su sinoć iznijeli različite poglede. Dok ju Izetbegović pozdravlja, Čović ju je oštro kritizirao i nazvao suce marionetama.

Pročitajte i ovo Charles Michel s čelnicima BiH susret s predsjednikom europskog vijeća Čović i Izetbegović s Michelom: Ubrzati europski put i riješiti izborne prijepore Svađa oko izbora u Bih - 7 "blokada institucija" Politička drama u BiH se nastavlja: Pao kvorum na Sjednici Doma naroda parlamenta BiH

Puno je policije na mostarskim ulicama, izvještava reporter Nove TV Andrija Jarak iz Mostara.

Jarak doznaje da je trebala biti dogovorena i tučnjava dviju navijačkih skupina, no policija je to spriječila. Naime, danas se u Širokom Brijegu igra utakmica nogometnog kupa BiH između Širokog Brijega i Željezničara. Policija je iz sigurnosnih razloga zabranila dolazak gostujućih navijača u Široki Brijeg kako bi spriječila incidente.

Jarak izvještava i kako su sad svi pogledi usmjereni prema Sarajevu, gdje se obilježava svečanost Oružanih snaga BiH.

Najvažnija je vijest da bi se predstavnici HNS-a BiH trebali sastati s premijerom Andrejem Plenkovićem i predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, no mjesto tog sastanka zasad nije poznato.

Podsjetimo, Izetbegović je u srijedu nakon izricanja pravomoćne presude šestorci u BiH rekao da je ta presuda "međunarodni pečat na tamni dio istine" te je ustvrdio da je Hrvatska izvršila agresiju na BiH.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene