Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sastajali se u mraku

Cijelo selo zbog ljubavi skoro svaku večer ostajalo bez struje: "Ta djevojka nam je izazvala probleme"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Stanovnici sela Bettiah u indijskoj državi Bihar prošlog tjedna gotovo svaku noć ostajali su bez sttruje. Žalili su se uredu za energetiku, ali bezuspješno.

Kad su ponovno ostali bez struje otkrili su da iza svega stoji njihova susjeda Priti Kumari koja se u mraku sastajala s dečkom.

Kako bi se u tajnosti sastajala s momkom Rajkumarom, koji je iz suparničkog sela, Priti je cijelom svom selu isključila struju. Trajalo je to gotovo tjedan dana dok ih mještani nisu ulovili zajedno.

"Priti je isključivala struju gotovo svaku večer zbog čega su se dogodile i neke krađe u selu. Ta djevojka nam je izazvala probleme", rekao je seljanin Govinda Chaudhary za India Today.

Pročitajte i ovo Giovanni Angelo Becciu Velika afera Jedno od najvećih suđenja u povijesti Vatikana: Pogledajte što s optuženičke klupe poručuje nekad moćni kardinal

Sve je završilo i fizičkim obračunom.

Seljani su Rajkumara istukli štapovima kad su ga pronašli s Priti, a nakon toga grupa muškaraca iz njegovog sela došla je i obračunala se s napadačima.

Priti je pokušavala zaštiti svog dečka od napadača, a njihova ljubav na kraju je pobijedila. Stanovnici dva sela na kraju su raspravili i dogovorili se kako bi najbolje bilo da se mladi par vjenča u lokalnom hramu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene