Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Savjetnik premijera Boruta Pahora u šali je kazao da bi mirovinsku reformu u Sloveniji mogao provesti samo Chuck Norris, što je naljutilo stranku umirovljenika.


Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pošto je čelnik stranke umirovljenika Karl Erjavec odbio Pahorov prijedlog mirovinske reforme, savjetnik Denis Sarkič je na Twitteru u šali napisao da bi u vladu trebao ući Chuck Norris kako bi proveo reformu i riješio ekološke probleme.

'Radilo se o privatnoj šali na privatnom twitter profilu', rekao je u srijedu Sarkič, dodajući da su u Sloveniji 'šale o Chucku Norrisu sve aktualnije'.

Vezani članci Meso/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Šest slovenskih tvrtki povuklo iz prodaje meso sumnjivog porijekla Miha Kordiš (Foto: Facebook) Mladi slovenski zastupnik kolege na Facebooku nazvao "svinjama" jer su glasovali za nove porezne stope

>> Slovenci: Evo dokaza da smo pomorska sila!

Erjavec je pak uplitanje Chucka Norrisa u slovensku politiku doživio kao novi pritisak na svoju stranku kako bi ona odustala od blokiranja mirovinske reforme.

'Pahorova stranka očito smatra da su vladi potrebni Chuck Norris, Terminator, Rambo i Einstein. Oni bi riješili sve probleme', rekao je Erjavec. Njegova stranka DESUS je Pahorov koalicijski partner i u vladi ima četiri ministarska mjesta. (Hina)