Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aukcija u Londonu

Christie's izlaže umjetnine vrijedne 470 milijuna dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aukcijska kuća Christie's izložit će javnosti najvrijednija djela koja će ponuditi kupcima u ljetnoj sezoni, a koja bi prema očekivanjima mogla postići cijenu od više od 470 milijuna dolara.

Najvrijedniji radovi britanskog pejzažista Johna Constablea, velikana 20. stoljeća Francisa Bacona, Luciana Freuda i Yvesa Kleina te nizozemskog majstora iz 17. stoljeća Rembrandta, javnost će moći razgledati od utorka do četvrtka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu" Gužva na St. Pancrasu posljedica Brexita Gradonačelnik upozorio: "Nove kontrole Europske unije izazvat će kaos!"

>> Christie's prodaje triceratopsa

Christie's se nada  da će kratka izložba u središtu tvrtke u King's Street u Londonu doprinijeti dobroj atmosferi uoči nadolazećih dražbi.

Kada se uzmu u obzir dražbe kod Christie'sa, njegova suparnika Sotheby'sa i nekoliko manjih akukcijskih kuća, prodaja umjetnina u Londonu mogla bi krajem lipnja ili početkom srpnja doseći milijardu dolara. (Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene