Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne osjeća se dobro

Po preporuci liječnika Chavez odustao od summita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Venezuelski predsjednik Hugo Chavez, koji boluje od raka i ne osjeća se najbolje, u subotu je odlučio odustati od sudjelovanja na summitu predstavnika zemalja srednje i južne Amerike u Kolumbiji zbog zdravstvenog stanja, izjavio je šef venzuelske diplomacije Nicolas Maduro.

"Predsjednik je odlučio ne sudjelovati u radu summita, nakon što su mu to preporučili njegovi liječnici", rekao je Maduri za venezuelsku televiziju VTV. Maduro se nalazi u karipskoj luci Cartageni gdje je u subotu počeo summit u čijem će radu sudjelovati čelnici zemalja cijeloga kontinenta.

"Kolumbijsku vladu i predstavnike svih ostalih prijateljskih vlada obavijestili smo da predsjednik Chavez ovaj put neće moći sudjelovati u radu summita, no u ime Venezuele, umjesto njega će sudjelovati netko od naših dužnosnika", kazao je.

Chavez (57), u predstojećih nekoliko dana mora proći još nekoliko ciklusa kemoterapije, koju jako dobro podnosi, kazao je Maduro. Karcinom je Chavezu otkriven u lipnju prošle godine, ovo je treći ciklus kemoterapije, no o kakvom se vrstu raka radi nije objavljeno. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavlja borbu 'Chavez je u veoma dobroj formi' Slika nije dostupna Oboljeli samo ljevičari Sedam predsjednika Latinske Amerike oboljelo od karcinoma. Slučajnost?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene