Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Četvorica Srba poginula u Njemačkoj: BMW-om se na autocesti zabili pod kamion, izvlačili ih iz smrskanog auta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri osobe poginule su u stravičnoj nesreći na autocesti A3 u blizini Regensburga u Njemačkoj. Automobil je podletio pod kamion. Potpuno je smrskan.

U utorak oko 9:30 sati došlo je do prometne nesreće. Automobil se u punoj brzini zaletio pod zadnji dio kamiona u blizini Neutraublinga u okrugu Regensburg. Poginule su četiri osobe.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

U nesreći su poginuli Srbi, sva četvorica iz Aleksinca, piše Telegraf. Automobil se, iz još uvijek nerazjašnjenog razloga, zabio pod zadnji dio kamiona.

Očevici, policajci, vatrogasci i spasioci zatekli su smrskani BMW njemačkih registarskih oznaka i dijelove vozila razbacane uokolo. Na mjesto nesreće stigla su i dva helikoptera sa spasiocima, no četvorici nije bilo spasa.

Iz smrskanog automobila izvučena su tijela osoba u dobi od 27, 31, 32 i 44 godina. U trenutku nesreće, promet autocestom bio je usporen. Policija istražuje uzrok nesreće.

Vozač kamiona, Mađar, nema fizičkih ozljeda, no zbog šoka koji je doživio pružena mu je liječnička pomoć, piše Germany.in-24.

Autocesta bila je blokirana pet sati zbog policijskog očevida, navodi Bild.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene