Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pukla guma

Drama iznad Tel Aviva: Sigurno sletio teško oštećeni avion sa 152 putnika, dignuti borbeni zrakoplovi

Turbo-prop zrakoplov, ilustracija (Foto: AFP)
Turbo-prop zrakoplov, ilustracija (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija +0 Turbo-prop zrakoplov, ilustracija (Foto: AFP) Galerija 1/1 >>
Teško oštećeni Boeing sa 152 putnika sletio je u Tel Aviv. Ima teško oštećen kotač, zbog čega je njegovo slijetanje bilo iznimno otežano i zbog čega je proglašen najviši stupanj pripravnosti, javlja Russia Today.

Na izraelskom aerodromu Ben Gurion proglašeno je najviše stanje pripravnosti zbog oštećenog aviona. Avion je sigurno sletio oko 15:25, odnosno oko 4:25 po lokalnom vremenu.

Pročitajte i ovo Akrobatski let Krila Oluje i Red Arrows nad Zadrom akrobacijski letovi Letačke skupine Krila Oluje i Red Arrows danas lete iznad jedne županije Ilustracija Sve se ispituje Ima poginulih: U Kanadi se srušio avion koji je letio prema rudniku dijamanata

U Boeingu 737 se nalazi 152 putnika. Na aerodromu se nalazi više od sto vozila Hitne pomoći, vatrogasci, policija i sve ostale službe. Svi su u stanju pripravnosti, javlja Russia Today.

Radi se o avionu Boeing 737-400 tvrtke Electra Airways. Uspješno je sletio kočenjem motora kako bi održao pritisak na gumama.

Nema izvješća o ozljeđenima. Prije slijetanja, avion su u izraelski zračni prostor pratila dva borbena zrakoplova F-16.

Tijekom polijetanja iz Njemačke, na zrakoplovu je pukla guma.

Aktualno Plenković nakon maratonskog sastanka u Bruxellesu: "Nismo spavali gotovo 30 sati... Moramo biti odgovorni, riječ je o budućnosti Europe" Mislav Bago donosi detalje o izvanrednom summitu u Bruxellesu (Foto: Dnevnik.hr) Mislav Bago donosi detalje o izvanrednom summitu u Bruxellesu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Donald Tusk (Foto: AFP) Donald Tusk (Foto: AFP) Foto: Afp Čelnici država i vlada EU-a na radnom doručku (Foto: screenshot Twitter) Čelnici država i vlada EU-a na radnom doručku (Foto: screenshot Twitter) Foto: screenshot Twitter O novim čelnicima EU-a raspravljalo se i na radnom ručku (Foto: AFP) O novim čelnicima EU-a raspravljalo se i na radnom ručku (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Svijet Plenković nakon maratonskog sastanka u Bruxellesu: "Nismo spavali gotovo 30 sati... Moramo biti odgovorni, riječ je o budućnosti Europe" 1/5 >>
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene