Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pokušao ga prošvercati

FOTOGALERIJA Carinike šokiralo što su pronašli ispod cerade kamiona

Auto u kamionu
Auto u kamionu Uprava Carina Republike Srbije
Aktualno Galerija Auto u kamionu Auto u kamionu Foto: Uprava Carina Republike Srbije Auto u kamionu Auto u kamionu Foto: Uprava Carina Republike Srbije Auto u kamionu Auto u kamionu Foto: Uprava Carina Republike Srbije Pokušao prošvercati auto Pokušao prošvercati auto Foto: Uprava Carina Republike Srbije +2 Pokušao prošvercati auto Galerija 1/7 >>
Carinici u Gornjem Milanovcu u Srbiji šokirali su se prošlog tjedna kad su uočili da se u kamionu, na sirovinama za proizvodnju boja i lakova, nalazi automobil.

Švercer je 29. veljače pokušao auto uvesti u zemlju iz Slovenije. Otkrio ga je carinik kad je išao provjeriti podudara li se teret iz kamiona s dokumentacijom u kojoj je pisalo da prevozi sirovine za proizvodnju boja i lakova.

Tijekom vikenda još jedan muškarac pokušao je u Srbiju prošvercati skupocjeni automobil. Radilo se o Porcsheu Panamera 4s čija je vrijednost procijenjena na više od 77.000 eura. Auto je vozio državljanin Srbije, ali nije njegov vlasnik, a nema ni boravišnu ni radnu vizu u inozemstvu, što je potrebno da bi se vozio auto sa stranim tablicama, pa je vozač prijavljen za šverc, a auto privremeno zadržan, javlja Kurir.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi Sad Studenti napadnuti dok su lijepili plakate s podacima o lošem stanju menze

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene