Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovo će vas nasmijati

Novinari mislili da snimaju magičnu gljivu, kad ono....

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinarska ekipa napravila je priču o gljivi za koju su mještani jednog sela bili uvjereni da ima čarobne moći. U to su povjerovali i novinari. Otkrije što su zapravo snimili!

Kada su naišli na umjetnu, gumenu vaginu mještani jednog kineskog sela odmah su se oduševili! Naime, bili su uvjereni da su pronašli čarobnu gljivu za koju se vjeruje da omogućuje besmrtnost.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Borba protiv lex AP Sve više organizacija protiv Plenkovićeva plana: "Ovim zakonom žele ušutkati novinare" Napadi na medije - 1 Problematične izmjene Sloboda medija i novinara u Hrvatskoj je u opasnosti? ''Vlada inzistira na zakonu opasnih namjera''

Odmah su pozvali novinare te je 'čarobnu gljivu' došla snimiti i jedna novinarska ekipa. Dok su je snimali u kanti vode, reporterka je ispričala da se radi o rijetkoj gljivi koja se rijetko vidi jer raste pod zemljom. 'Kada je car Qin Shi Huang bio u potrazi za tajnom koja omogućuje dugovječnost, rekao je da je otkrio upravu tu vrstu gljive koja je to omogućavala', ispričala je reporterka.

Nakon njezinog javljanja u emisiju, redakciju su nazvali brojni građani rekavši da se ne radi ni o kakvoj gljivi već da je to - umjetna vagina!

TV postaja ubrzo je gledateljima uputila ispriku. 'Naš je prilog sinoć sve nasmijao. Žao nam je zbog neugodnosti i zablude. Naša je novinarka vrlo mlada i neiskusna', napisali su, između ostaloga, u isprici.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Fac ebooku i Twitteru . Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene