Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozija

Budimpešta: Uništena poslovnica CIB banke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poslovnica CIB banke, druge najveće mađarske banke, uništena je u eksploziji rano u ponedjeljak u Budimpešti.

Prema riječima glasnogovornice policije, eksplozija se dogodila u 4:18 sati ujutro u ulici Lehel na sjeveru Budimpešte, pri čemu je posve uništena ulična strana zgrade. Nitko u eksploziji nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Banke neće raditi 17. travnja Obavijest za građane Obavite sve što trebate na vrijeme: Objavljeno kojeg dana banke neće raditi Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih

'Po prvim rezultatima istrage, eksploziju je uzrokovala eksplozivna naprava nepoznate strukture i sastojka', objavila je policija, koja traga za motociklistom koji se odvezao s mjesta napada i snimljen je nadzornom kamerom.

Bankar koji ne uzima bonuse i dobit banke dijeli radnicima

CIB banka u vlasništvu je talijanske Bance Intense. Glasnogovornica CIB-a odbila je komentirati napad. U ulici Lehel nalazi se još nekoliko poslovnica banaka, uključujući i susjednu Budapest banku, koja je također oštećena u eksploziji.

Banke su općenito nepopularne u Mađarskoj pošto su poticale dizanje hipotekarnih kredita u stranim valutama koji su bili relativno jeftini prije financijske krize, ali su postali vrlo skupi nakon pada vrijednosti forinte. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene