Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Roditelji ih ostavili same

Bruxelles: Otkriven stan pun djece iz BiH, jedna beba prekrivena krastama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz jednog je stana u Bruxellesu na prolaznike dolijetalo kamenje. Policija je intervenirala te otkrila 15 maloljetnika iz BiH.

Petnaestero djece, od čega dvije bebe, pronađeno je u jednom stanu u Bruxellesu nakon što je policija zaprimila dojavu da su s prozora bacali kamenje na cestu iz jednog stana u zgradi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača

>> VIDEO Djeca ga zezala, a GORILA OVAKO UZVRATILA!

Ustanovljeno je kako su djeca iz triju obitelji koje su rodbinski povezane te da je tijelo jedne bebe bilo prekriveno krastama.

Njegova se majka, javlja Flanders News, kasnije pojavila u bolnici. Tada je otkriveno da je ona ujedno i majka još petero djece pa im je socijalna služba obećala ponuditi smještaj i usluge savjetovanja.

Predsjednik općine Anderlecht Eric Thomas kazao je kako djeca u Belgiji borave ilegalno te da će stan u kojem su pronađena biti očišćen i dezinficiran. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene