Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brutalno pretukle 19-godišnjakinju zbog navodne krađe mobitela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije Britanke i nekoliko mladića brutalno su pretukli i mučili 19-godišnju Katie McNamaru 13 sati u kući u gradiću Bolton. Njihov je zločin otkrila susjeda koja je pozvala policiju.

Bivša prijateljica Katie McNamare, 18-godišnja Francesca Raby optužila ju je za krađu mobitela. Kada je zbog toga njihovo prijateljstvo završilo, Raby je Katie namamila u jednu kuću te ju s prijateljicom, 16-godišnjom Kelly Louise Garrity i dvojicom mladića brutalno tukla. Na njoj su palili cigarete, gađali je kuhinjskim nožem, rezali joj kosu i tjerali je da s poda liže vlastitu krv.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mlatio je onesvještenu Nakon hipnoze sjetila se svakog detalja 8-satnog napada dečka Slika nije dostupna Drama u kafiću Pretukao 19-godišnju konobaricu, pitao je: Gdje si bila '91?!

Ovih su dana Raby i Garrity osuđene za napad, a Katie koja sada ima 20 godina progovorila je o ovom strašnom zločinu.

‘Mislila sam da ću umrijeti. Da se susjeda nije pojavila, zadržali bi me još jednu noć. Molila sam ih da prestanu, ali one su me samo tukle i smijale mi se. Zaista sam se bojala kada su mi nogama udarale glavu. Nisam mogla pobjeći jer su stalno bile uz mene i zaključale su vrata’, pričala je Katie o strašnom događaju.

‘Odrezali su mi kosu, a moje su lice gurale prema zrcalu i govorile kako sada više ne izgledam lijepo. Nikada im neću oprostiti što su učinile’, ispričala je Katie čije su ozlijede bile tako velike da je majka u bolnici nije prepoznala.

Garrity je osuđena na četiri godine zatvora, a Raby na 40 mjeseci boravka u popravnom domu nakon što su obje na sudu priznale krivnju.

McNamara je prijateljstvo s Raby prekinula nakon što ju je Raby optužila da joj je ukrala mobitel. Kasnije ju je nazvala i ispričala se zbog optužbe te pozvala Katie da se nađu na adresi u Boltonu.

Nakon što je u kuću došla s Garrity, obje su je povukle za kosu u kuhinju te su je počele tući i na njoj paliti cigarete.

Nakon toga su je taksijem odvezle u drugu kuću, gdje su se napadu pridružila i dvojica mladića. Tijekom napada, McNamara je nekoliko puta gubila svijest.

Sljedeće je jutro kuću posjetila susjeda kojoj su djevojke pokazale što su učinile Katie te joj rekli da će je ubiti ukoliko pozove policiju.

Katie je ozljede nakon napada liječila četiri mjeseca, a sluh joj je trajno oštećen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene