Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najstarijem osam godina

Otac ubio petero djece, tijela umotana u vreće za smeće bacio uz cestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nestanak djece prijavila je njihova majka. Policija nije objavila detalje o smrti mališana starih od godinu do osam godina.

Timothy Ray Jones (32) osumnjičen je za ubojstvo svoje petero djece u Južnoj Karolini. Nakon ubojstva satima se vozio u automobilu, a onda se tijela zamotanih u vreće za smeće riješio na makadamskoj cesti u ruralnom dijelu Alabame, piše ABC.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore

Muškarac je doveo istražitelje do mjesta na kojem su pronađena tijela. nestanak djece stare od jedne do osam godina 3. rujna prijavila je njhova majka.

'Ovo je vrlo tragična situacija', komentirao je brutalan zločin tužitelj Michael Jackson. 'Životi ove djece ugašeni su prije nego su imali priliku uživati u životu. Pravda će biti zadovoljena', dodao je.

Policajac ubio brata - Zbog djedovine?!

Policija nije objavila detalje o smrti djece. Obdukcija i identifikacija bit će obavljene u Južnoj Karolini.

Jones je pritvoren u subotu u Mississippiju zbog vožnje u pijanom stanju. U njegovom automobilu pronađeni su tragovi izbjeljivača, solne kiseline i krvi. Tijekom provjere osumnjičenog policija je doznala da se za njim traga zbog njegove djece koja su se našla na nacionalnom popisu nestalih osoba. U ponedjeljak je počela potraga za djecom čija su raspadnuta tijela uskoro pronađena u plastičnim vrećicama za smeće.

Jones je s bivšom suprugom imao zajedničko skrbništvo nad djecom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene