Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brojne ekipe na terenu

Drama u Sarajevu: Muškarcu pozlilo i pao u Miljacku, konobar iz kafića skočio za njim...

Dvojica muškaraca nestala u Miljacki (Foto: Avaz)
Dvojica muškaraca nestala u Miljacki (Foto: Avaz) Avaz
Aktualno Galerija Dvojica muškaraca nestala u Miljacki (Foto: Avaz) Dvojica muškaraca nestala u Miljacki (Foto: Avaz) Foto: Avaz Dvojica muškaraca nestala u Miljacki (Foto: Avaz) Dvojica muškaraca nestala u Miljacki (Foto: Avaz) Foto: Avaz +0 Dvojica muškaraca nestala u Miljacki (Foto: Avaz) Galerija 1/3 >>
Više od stotinu osoba u srijedu je u Sarajevu bezuspješno tragalo za dvojicom mladića, koji su protekle noći pod nerazjašnjenim okolnostima upali u rijeku Miljacku i pritom se vjerojatno utopili.

Prema dostupnim informacijama, nestanak dvojice mladića, starosti 24 i 28 godina, policiji je prijavljen u noći oko 2 sata i 30 minuta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prevareni brojni turisti Rezervirali apartman, a kada su stigli na odredište, shvatili su što se dogodilo: Ništa od bazena, jacuzzija... Stotine tragaju za mladićem nestalim u Miljacki (Foto: Dnevni Avaz) Već tjedan dana Jedna od najvećih potraga u regiji: Mladića nestalog u Miljacki traže stotine ljudi

IZ MUP-a Sarajevske županije su priopćili kako im je prijavljeno da je jedan muškarac najprije pao u korito rijeke, a drugi mu je pokušao priskočiti u pomoć, no i on se poskliznuo pa su obojica nestala u vodi.

Utapanja u Miljacki prava su rijetkost, no zbog velikih oborina vodostaj rijeke, koji je obično vrlo nizak, naglo je narastao u proteklih 48 sati i sada je na razini od oko dva metra.

Voda je u cijelosti zamućena, što značajno otežava potragu za tijelima, u koju su, osim policajaca i ronilaca, uključeni i vatrogasci, civilna zaštita te pripadnici Gorske službe spašavanja (GSS), uz čamce i dronove.

Lokalni mediji prenose kako je do nesreće došlo kada je jednom od stradalih pozlilo. Kada se poskliznuo pokušao mu je pomoći konobar iz obližnjeg kafića, no i on je pritom upao u riječno korito.

Informacije s terena govore kako je tijela dvojice muškaraca, od kojih je jedan bio bez gornjeg dijela odjeće, voda dosad mogla odnijeti 20-ak kilometara od mjesta gdje su upali u Miljacku.

Iz GSS stanice Sarajevo obavijestili su svoje kolege u Visokom da pregrade rijeku jer postoji mogućnost da tijela unesrećenih doplutaju Bosnom, javlja Avaz. (N.C./Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene