Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijede sankcije

Pijani mornar zabunom ušao u krevet 81-godišnjakinji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Washingtonske vlasti izvijestile su kako će pijani mornar, koji je zabunom upao u krivu apartman i ušao u krevet 80-godišnjoj ženi, najvjerojatnije biti sankcioniran.

Dalton Pierson, star 21 godinu, napustio je kabinu prijatelja u subotu, ranim jutarnjim satima, nakon što su konzumirali veće količine alkohola. nakon toga ušao je u krivi apartman u kojem je bio John Jaeger sa svojom majkom te je urinirao po podu, piše Upi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhitili ga Napio se pa vrijeđao i omalovažavao djelatnike benzinske postaje i policiju Ilustracija Oduzeta vozačka Vozio sa zabranom i 2,12 promila u krvi: Kad je vidio kaznu odmah se otrijeznio

Jaeger je ispričao kako je čuo svoju majku kako plače i zove 911. Tada se Dalton Pierson uvukao prestrašenoj ženi u krevet. Bio je vidno opijan i nije shvaćao da je u krivom apartmanu i u krivom krevetu.

Pierson se branio riječima kako je apartman u koji je zabunom ušao bio vrlo sličan njegovom i kako su vrata bila otključana. Nakon incidenta, nadzornik časnik održao je Piersonu lekciju, a ovaj je sjedio i slušao.

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene