Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Do ruskog teretnog broda koji je od petka ujutro bez struje stigao je brod kanadske obalne straže. Ozlijeđeni kapetan spašen je helikopterom.


Kanadska obalna straža uspjela je doći do ruskog teretnog broda koji pluta oceanom i prijeti ekološkom katastrofom. Brod koji prevozi stotine tona nafte i goriva iz SAD-a za Rusiju ostao je bez struje. Kako je vrijeme jako loše, a očekuje se i daljnje pogoršanje strahuje se od izlijevanja goriva.

Drama na moru: Na kruzeru uhićeni putnici sa skrivenim oružjem u kabinama?!

Vezani članci Cijena goriva Cijene goriva od ponoći niže: Najviše će se veseliti vlasnici dizelaša, a ni onima koji imaju benzince neće biti loše Slika nije dostupna Burna noć: Niz akcija spašavanja na moru, nautičari ignorirali upozorenja o nevremenu

Kanadi brod sada ga tegli, a izlijevanje goriva dovelo bi do katastrofe. Na putu prema brodu su još tri plovila među kojima i brod američke obalne straže. Teretni brod s posadom od 11 ljudi bez struje je ostao u petak rano ujuto na putu iz američke savezne države Washington za Rusiju. Po ozlijeđenog kapetana broda došao je helikopter, piše BBC.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook