Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na brodu je bilo i Hrvata

Drama na moru: Na kruzeru uhićeni putnici sa skrivenim oružjem u kabinama?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U grčkoj luci Pirej, 02. listopada, na putničkom kruzeru 'Costa Magica' odvijala se drama, koje putnici nisu bili ni svjesni.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, grčka je policija na brodu 'Costa Magica' uhitila jednu ženu i tri muškarca zbog posjedovanja vatrenog oružja. Navodno je riječ o putnicima koje je posada broda, usidrenog u Pireju, preko razglasa bezuspješno pozivala da se jave na recepciju. Nakon toga su grčki policajci ušli u njihove kabine u kojima su pronašli veću količinu vatrenog oružja.

Pročitajte i ovo Kruzer Norwegian Cruise Line Krstarenje iz noćne more Putnici jurili kroz šest država kako bi uhvatili kruzer koji ih je ostavio na obali: "Među nama ima teških bolesnika!" Ilustracija Viking Polaris Tragedija na luksuznom kruzeru: Golemi val ubio jednu osobu i ozlijedio njih četiri

Vlasnici su oružja uskoro pronađeni i uhićeni, a brod je iz Pireja krenuo dalje na put s velikim zakašnjenjem.

Nije poznato čiji su državljani bili uhićeni putnici niti koje su bile njihove stvarne namjere.

Skandalozno krstarenje: Za sto tisuća kuna možete razgledavati uništavanje svijeta!

Luksuzni kruzer 'Costa Magica' plovi na ruti od Venecije, Barija, preko Dubrovnika, grčkog Pireja do turskog Izmira. Porinut je 2003. godine, a izgrađen i počeo ploviti 2004. godine. Dug je 272,30 metara, a postiže maksimalnu brzinu od 22 čvora. Prima 2.720 putnika, a maksimalno ih može ukrcati 3.470, te ima 1.027 članova posade. Ima 13 paluba za putnike, 14 dizala, bazene, igrališta, poslovni centar, knjižnicu, zdravstveni centar.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene