Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Britansko Visoko povjereništvo na Malti upozoreno na napad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britansko Visoko povjereništvo na Malti upozoreno je na mogućnost terorističkog napada al-Qaede, objavio je list Sundey Times of Malta.

List piše da se u prijetnji, u obliku pisma s potpisom te međunarodne terorističke mreže, upozorava da će Visoko povjereništvo biti napadnuto s mora.

Pročitajte i ovo Pucnjava i eksplozije u Rusiji Petorica napadača VIDEO Pucnjava i eksplozije u Rusiji: Napad na policajce, sedam mrtvih i četvero ranjenih Ilustracija zatvorili sedam plaža Stravičan napad u plićaku: "Nitko nije vidio da dolazi morski pas"

U velikoj zgradi, smještenoj u diplomatskoj četvrti glavnog grada Vallette nasuprot marini, nalaze se i veleposlanstva Nizozemske, Španjolske, Austrije, Portugala i Irske.

Policija na Malti već neko vrijeme nadzire marinu i kontaktirala je s vlasnicima jahti tražeći od njih da pregleda plovila u blizini Visokog povjereništva.

Pošiljatelj pisma nije utvrđen, pa policija ne isključuje mogućnost da se radi o šali.

Mediteranska otočna država Malta smatra se jednom od najsigurnijih zemalja u Europi. 

No, u kolovozu 1995. godine našla se u središtu svjetske pozornosti kada je, upravo u blizini Visokog povjereništva, ubijen čelnik Jihada Fathi Shqaqi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene