Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Par iz Velike Britanije osvojio je dobitak na EuroMillions lutriji. Čak 41 milijun funti, koliko su osvojili, trebalo bi biti dovoljno da više ne moraju razmišljati o financijskim problemima do kraja života.


Gareth i Catherine Bull iz mjesta Mansfield u Notthinghamshireu, rekli su kako su srećku kupili ne zato jer stalno igraju loto, već zato jer im je tako došlo. Kad je Gareth shvatio tijekom izvlačenja brojeva da u rukama drži bogatstvo te da su on i njegova supruga upravo postali multimilijunaši, problijedio je kao krpa.

Vezani članci Igranje Lota nekome se dobro isplatilo (FOTO: Profimedia) Ako ste igrali Loto pogledajte svoje listiće, netko je upravo osvojio tri milijuna kuna Slika nije dostupna Dobili na lotu i donirali milijune u kampanju za neovisnost Škotske

>> Istražili smo ima li što čudno u izvučenim brojevima?

U sobu gdje se nalazila supruga ušao je drhtućih ruku. Bila je nedjelja ujutro. Ipak, istog su jutra oboje odlučili dobre vijesti prenijeti svoja dva sina poslije škole.

Danas im je u Nottinghamu uručen ček na 40.627.241 funti, a to ih po bogatstvu svrstava uz bok Kylie Minogue i Petea Townshenda. Ipak, njihov dobitni listić tek je sedmi po veličini u Velikoj Britaniji.

Prve planove su već iznijeli. Gareth će zakupiti ložu na Old Trafordu kako bi mogao neometano uživati u utakmicama svojih ljubimaca, nogometnog kluba Manchester United. Isto tako, rekao je kako planira kupiti automobil Range Rover Sport, vilu i put u Disneyland na Floridi za djecu.

Supruga Catherine bila je znatno skromnija. Rekla je kako će za kuću kupiti novi sag te da planira otići na frizuru više od dvaput godišnje.