Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stresli ga s 50.000 volti

Policajci elektrošokerom pogodili slijepca: Zamijenili bijeli štap za - pušku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski policajci pogodili su elektrošokerom slijepog čovjeka koji je čekao vlak na željezničkoj postaji u Manchesteru nakon što su dobili dojavu da kod sebe ima vatreno oružje.

Naoružani policajci su stigli na željezničku postaju u Manchesteru u četvrtak navečer jer su dobili dojavu da je tamo viđen muškarac srednjih godina s puškom. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Eskalacija nasilja SAD i Velika Britanija žestoko napali Jemen, hutisti odmah izveli novi udar Muškarac je pojeo samo jedan zalogaj curryja i umro od alergijske reakcije kobna reakcija Pojeo samo jedan zalogaj jela s piletinom i srušio se: Umro je za nekoliko dana

Nakon što slijepi čovjek nije reagirao na njihovo upozorenje da "spusti oružje i legne na pod" policajci su ga pogodili elektrošokerom. Vrlo brzo su uvidjeli da je "vatreno oružje" ustvari sklopivi bijeli štap te da je gospodin samo čekao vlak. 

Telegraph piše kako se muškarac srušio na željezničkoj stanici nakon što su ga policajci pogodili s 50.000 volti. Kada su uvidjeli počinjenu pogrešku u obližnjoj trgovini su mu kupili limenku coca-cole da dođe k sebi. Iz policije su kazali kako će istražiti nemili događaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene