Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobične teme

Britanci se klade u propast eura do 2012.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hoće li se eurozona raspasti prije 2013. godine i hoće li Nicolas Sarkozy biti ponovno izabran za Francuskog predsjednika, samo su neke od neobičnih tema koje nude za klađenje u britanskoj kladionici.

Britanci se klade kako će euro, kao valuta, propasti do 2012. godine, javlja AP. U tamošnjim kladionicama, William Hill, smatraju kako će Euro prestati postojati do 2012. godine. Omjeri za to su 3 naprama 1, dok je ranije bio 10 naprama 1.

Pročitajte i ovo Kune u optjecaju - 3 Nakon uvođenja eura Znate li koliko je milijardi kuna još uvijek u optjecaju? Doznajte i što u HNB-u misle - gdje je zapravo sav taj silni novac Ilustracija Borba s političkom krizom Jedna europska zemlja odustaje od uvođenja eura u siječnju 2024., ministrica financija: "Nismo ispunili obećanja koja smo dali"

>> Francuski ministar: ‘Euro bi mogao eksplodirati, a Europa se raspasti’

Također, klade se i na to koja će država u Europskoj Uniji prva odustati od zajedničke valute u čemu je Grčka, za sada, favorit s omjerom 7 naprama 1, a odmah iza nje je Italija s omjerom 7 naprama 2.

Hoće li se eurozona raspasti prije 2013. godine i hoće li Nicolas Sarkozy biti ponovno izabran za Francuskog predsjednika, samo su neke od neobičnih tema koje nude za klađenje u britanskoj kladionici. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene