Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poziv na suosjećanje

'Bili ste Charlie, bili ste Pariz, hoćete li biti Ankara?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I turske žrtve terorističkih napada trebaju suosjećanje svijeta, poručio je Britanac koji živi u Ankari.

Britanac koji živi u Ankari, James Taylor, na Facebooku je pozvao svijet da pokaže suosjećanje prema žrtvama bombaškog napada u turskom glavnom gradu, u kojem je poginulo 37 osoba, kao što je to činio kada su druge europske i svjetske prijestolnice bile meta terorističkih napada.

'Ovo je kao da je bomba eksplodirala u Londonu, New Yorku i Parizu... Tada nemamo problem sa suosjećanjem za žrtve. No, zašto onda nije isto tako kada je riječ o Ankari? Je li to zato što jednostavno ne znate da Ankara nije ništa drugačija od tih gradova', upitao je James Taylor.

U svojoj objavi, koju je podijelilo više od 23.000 korisnika Facebooka, Taylor je usporedio napad u Ankari s eksplozijom bombe ispred robne kuće Debenhams u centru Northamptona, ili u centru Birminghama, ili na trgu Piccadilly u Londonu.

Naveo je da, suprotno mišljenju većine, Turska nije Bliski istok i da Ankara nije ratna zona već 'normalan moderan grad poput bilo kojeg drugog u Europi.

'Bili ste Charlie (Hebdo), bili ste Pariz. Hoćete li biti Ankara?', upitao je Taylor.

Pročitajte i ovo Željeznička nesreća u Turskoj (Foto: AFP) Najmanje devetero mrtvih Stravična željeznička nesreća u Ankari: Brojne žrtve, spasioci izvlače putnike koji su ostali zarobljeni ispod ruševina Obilne kiše poplavile su turističko mjesto Burdum (Foto: screenshot/Reuters) - 2 "Neviđena katastrofa" Strašne snimke iz Turske: Blatne bujice uništile turističko mjesto, nosile automobile kao igračke

 

 

For those who do not know Turkey, or who distance themselves from these attacks, maybe this will open your eyes.The...

Posted by James Taylor on Sunday, March 13, 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene