Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Autobomba kraj parka

EKSPLOZIJA U ANKARI Smrtno stradale 34 osobe, 125 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kraj jednog od najpopularnijih parkova u Ankari eksplodirala je autobomba koja je usmrtila najmanje 34 osobe dok ih je 125 ranjeno.

Visoki dužnosnik za sigurnost potvrdio je da je u glavnom gradu Turske došlo do eksplozije nepoznate naprave. Uslijed ekspolozije smrtno su stradale najmanje 34 osobe, dok ih je 125 ozlijeđeno, javljaju mediji.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Prizori nakon eksplozije u elektrani Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Eksplozija u elektrani u Rusiji: Traga se za nestalima, 18 ljudi ozlijeđeno, troje u teškom stanju

Prema riječima očevidaca, osim eksplozije čuli su se i pucnjavi iz vatrenog oružja. Dim koji se širio gradom bio je vidljiv i do 2.5 kilometara od mjesta eksplozije.

Lokalna televizija javlja kako je eksplodirao automobil na autobusnoj stanici kraj parka.

 

Eksplozija se dogodila kraj parka Güvenpark u dijelu grada Kizilay, a prema izjavama očevidaca izgorjelo je više automobila. Policija je zatvorila područje oko parka, javlja The Independent.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene