Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SKANDAL U BRITANIJI

Primio izbjeglu Ukrajinku pa dva tjedna poslije zbog nje ostavio ženu i djecu: "Dala sam joj krov nad glavom, evo kako mi se odužila"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svega dva tjedna nakon što je britanski par pružio krov nad glavom mlađahnoj Ukrajinki, suprug se iselio skupa s djevojkom kojoj su pružili privremeni dom. Supruga, koja je ostala sama s dvoje djece, svoju je priču podijelila s medijima.

Britanski tabloidi ovih su dana objavili kako je 29-godišnji Toni Garnet iz Bredforda u Zapadnom Jorkširu ostavio suprugu Lornu (28) i dvoje djece zbog mlade Sofije koja je izbjegla iz Ukrajine, a kojoj je obitelj Garnet pružila privremeno utočište.

Novopečeni par – Toni i Sofija za britanske medije izjavili su da su se jedno drugome svidjeli na prvi pogled. O svemu se oglasila i ostavljena Lorna, koja je s bivšim partnerom provela desetak godina.

"U početku sam bila rezervirana, a tko i ne bi bio nesiguran da li da u kuću primi nepoznatu osobu“, priznala je Lorna Garnet te dodala kako je njezin suprug htio "udomiti" izbjeglicu iz Ukrajine.

"Situacija u Ukrajini je zastrašujuća za sve i ipak sam na kraju odlučila pružiti krov nad glavom nekome tko je izgubio vlastiti dom. I evo kako mi se ta djevojka odužila“, kazala je nesretna Lorna za The Sun. Otkrila je kako se mlada Ukrajinka od samog početka zagledala u njezina supruga i odlučila ga oteti.

Pročitajte i ovo Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Potresne scene Gola žena upala među zvijezde, poruka koju je ispisala na tijelu objašnjava što je razlog ovog njezinog čina!

Pročitajte i ovo Oleg Psiuk s djevojkom Povratak u stvarnost Fotografije poljupca pobjednika Eurosonga s djevojkom obilaze svijet, a razlog je pretužan!

"Nije je bila briga što iza sebe ostavlja pustoš, sve je pošlo po zlu u samo dva tjedna“, ispričala je ostavljena Britanka, kojoj su utjehu pružili najbliži prijatelji. U svojoj ispovijesti za britanske medije, Lorna je kazala kako je Sofija vrlo otvoreno zavodila njezina supruga, dok je nije izbacila iz kuće. No,Tony je otišao za njom, ne mareći za dvoje djece i suprugu koje je ostavio u starom domu.

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene