Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eh, da...

Britanac na lutriji dobio rekordnih 190 milijuna eura!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan Britanac osvojio je u izvlačenju lutrije EuroMillions rekordnih 190 milijuna eura, što je vrijednost 4,5 tona zlata.

Taj sretnik nadmašio je dosadašnji jackpot od 185 milijuna eura koji je prošle godine dobio jedan škotski par. Ta bolničarka i suprug su tada u malom škotskom gradu Polmontu primili ček vrijedan 185 milijuna eura koji ih je odmah svrstao među 430 najbogatijih Britanaca.

U petak navečer je izvučen rekordni dobitak od 190 milijun eura, ili cijena Airbusa A350-800, za igrača koji je jedini prekrižio sedam pravih brojeva na listiću. Lutrija EuroMillion je krenula s dobitkom od 15 milijuna eura i 14 tjedana je bila bez dobitnika jer niti jedan igrač iz devet europskih zemlja nije uspio pogoditi prave brojeve.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sretne ruke Hrvatska ima novog milijunaša! Muškarac s nedobitnim listićem osvojio vrtoglavi iznos, evo gdje ide novac Slika nije dostupna Za sve ljubitelje lota Istražili smo ima li što čudno u izvučenim brojevima?

>> Britanski par osvojio 370 milijuna kuna na lotu!

Svaki igrač je imao samo jednu šansu prema 116.531.8000 da će pogoditi pravih sedam brojeva. Najveći dobitnici lutrije EuroMillion ipak su porezni sustav i humanitarne organizacije. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene