Tvrdi Catarina

Proslavila se prodajom nevinosti: 'Ja sam tu žrtva i još sam - djevica'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Catarina Migliorini, 21-godišnjakinja iz Brazila koja je postala prava internetska senzacija nakon što je na aukciji ponudila svoju nevinost, tvrdi kako je ona u čitavoj priči bila žrtva, ali i da je još - uvijek djevica.

Njezino je djevičanstvo navodno za 780.000 dolara kupio japanski milijarder, a u posljednjem razgovoru za Huffington Post Migliorini je ispričala da do seksa na kraju nije došlo.

Pogledaj i ovo showbuzz Ma kakva dijeta? Ovo je guza koja će vam oduzeti dah!

Tvrdi da kad se s njim susrela u restoranu u Sydneyju on nije izgledao onako kako joj ga je prezentirao filmaš Justin Sisley, idejni začetnik projekta 'Virgins Wanted' te da se stoga nisu upustili u ljubavnički odnos.

>> 'Proslavila' se prodajom nevinosti, a sada je sve samo ne to!

Migliorini je ispričala kako je bila žrtva čitavog slučaja u kojem je konce povlačio Sisley: 'Osjećam da sam bila žrtva. Gospodin Justin Sisley me zavarao. Vjerujem da pokušava prevariti mene i druge ljude', tvrdi Catarina.

'Justin me natjerao da mislim da je u pitanju ozbiljni dokumentarac o mladim djevcima i djevicama te je rekao da bi na kraju moglo biti aukcije, ali i da ne mora biti tako. Pristala sam na to jer je Justin rekao kako bi to bio najbolji način da mediji budu upleteni u priču', objasnila je Catarina.

U zamjenu za sudjelovanje, Migliorini je trebala dobiti 20 posto od prodaje dokumentarca i sav novac od aukcije, a ništa se od toga prema njezinim navodima nije dogodilo. Zaključila je kako ne vjeruje da 'Natsu' uopće postoji te ustvrdila da je još uvijek ponosna djevica.

Podsjetimo, Catarina je i svoju novonastalu slavu iskoristila za poziranje u Playboyju, a seksi fotke su uistinu oduševile mnoge!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene