Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne prolazi nekažnjeno

Ne čekaju sudove: Lopova vezali i položili na mravinjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi kradljivac sigurno se nije nadao da će tako brzo biti kažnjen. Brazilci, čini se, ne vjeruju previše u pravosudni sustav.

Mladić uhvaćen u krađi vjerojatno nije mogao ni zamisliti kako brzo će biti kažnjen. Stanovnici u brazilskom gradu Teresina, čini se, ne čekaju pravnu državu da odradi posao. Mladog lopova su vezali, a onda položili na mravinjak kako bi postao meta insketima što više puta.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Jair Bolsonaro Zavjera za vojni udar Policija istražuje bivšeg predsjednika: Zanima ih zašto je proveo dvije noći u mađarskoj ambasadi

Njegovi nemilosrdni 'suci' uzbuđeno su promatrali što se događa, a nije poznato što se dalje događalo, kao ni kakve je ozljede muškarac zaradio.

Auto zaključao lopova

Video se proširio internetom, a iz komentara je jasno da su Brazilci izgubili vjeru u pravosudni sustav pa se sami pobrinu da zločinci ne prođu nekažnjeno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene