Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brat dobitnice milijunskog zgoditka na lutriji objesio se zbog kreditnog duga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac dvoje djece, inače poštar po zanimanju, objesio se u garaži svoje kuće samo dan prije nego je njegova obitelj deložirana iz stana zbog neplaćanja kreditnih dugova.

Duncan Wilby (39) držao je financijske probleme u tajnosti od svoje obitelji, nakon što nije uspio podmiriti skoro 1500 funti duga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakav peh (Ne)sretnik dobio 36 milijuna dolara, ali nije preuzeo dobitak na vrijeme Australska obala - ilustracija Velika tragedija Četiri člana obitelji utopila se u Australiji: Sumnja se da je kobna bila jaka morska struja

Par s dvoje male djece, spašen je od deložacije dva puta nakon što je njegova sestra, inače dobitnica milijunskog zgoditna na lutriji, platila njihove dugove.

Istraga je utvrdila da je Wilby primio još jedno pismo u veljači ove godine u kojem se zahtjeva da podmiri 1421 funtu duga ili mu prijeti deložacija.

Dan prije isteka roka odlučio se objesiti u garaži svoje kuće. Bio je još uvijek živ kada ga je pronašla njegova žena koja se vratila s posla. 

Unatoč naporima liječnika, Wiby koji ima dvije maloljetne kćeri, preminuo je u bolnici.

Pismo upozorenja zbog deložacije pronađeno je u džepu njegove košulje no gospođa Wilby tvrdi kako nije bila upoznata s financijskim problemima.

Nakon rođenja drugog djeteta par je uzeo kredit od 24000 funti kako bi renovirali kuću. Gospođa Wilby je vjerovala kako je mjesečna rata od 341 funte uvijek pravovremeno podmirivana.

'Nisam uopće bila svjesna da imamo te probleme. Uvijek kada bih ga pitala je li sve u redu tvrdio bi da jest. Nisam imala razlog da sumnjam,' rekla je.

Deložacija je zadnji korak koji banka poduzima prije nego što dođe u posjed osoba koje ne plaćaju rate kredita.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene