Branko Miličević
Branko Miličević Foto: Antonio Ahel/Pixsell

Gradski vijećnik iz redova Srpske napredne stranke Branislav Milićević na prvoj konstitutivnoj sjednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda vrijeđao je, a zatim i napao članice komisije pokreta "Ne davimo Beograd" i koalicije Moramo.


Branislav Milićević oporbene vijećnice gađao je dnevnim redom i materijalima za pripremu sjednice.

Olga Manojlović Pintar pokazala je na sjednici materijale kojima ih je Milićević gađao i kazala: "Ovo je vaš odnos prema komisiji koja treba postavljati imena ulica i spomenika u Beogradu. Ovo ćemo sačuvati za muzej. Ovo je jedan eksponat koji može prikazati Narodni muzej, kako se odnosi član komisije za spomenike i imenovanje ulica prema svojoj funkciji. O kako odgovornom vijećniku se radi", prenosi N1.

"Prva sjednica komisije za spomenike i imenovanje ulica i trgova krenula je skandalozno. Za predsjedavajućeg je izabran Branislav Milićević (Branko kockica) koji je nakon zamjerke naše Olge Manojlović na proceduru rada gađao materijalima za dnevni red. Uskoro opširnije…", napisao je član komisije pokreta "Ne davimo Beograd" Dobrica Veselinović na Facebooku.

 

 

Pavao Miljavac, Davor Domazet Lošo Beograd podiže nove optužnice: Na meti su tri nekadašnja člana Glavnog stožera HV-a

Koalicija zastupnika Moramo izdala je priopćenje u kojem je opisala što se dogodilo. "Milićević je, kao najstariji vijećnik, predsjedavao prvom sjednicom Komisije i bio je vidno iznerviran jer smo tražile riječ i obrazlagale neslaganje s dnevnim redom i odlukama koje nam se nameću uz nepotpun materijal, što je, izgleda, praksa svih gradskih službi i institucija do sada", izjavila je gradska vijećnica Natalija Simović.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju