Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U razmaku od 10 minuta

Bračni par nakon 45 godina zajedničkog života preminuo gotovo istodobno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki bračni par s Floride, nakon 45 godina zajedničkog života, preminuli su unutar nekoliko minuta jedan od drugog, prenose američki mediji.

Naomi Shirley iz mjesta Southwest Ranches bila je na putu za bolnicu u kojoj je hospitaliziran njezin suprug Tom kad je pretrpjela srčani udar.

Pročitajte i ovo Antonela i Marko Baković Tragedija kod Venecije Corriere della Sera objavio identitet hrvatskog para: Vjenčali su se prije tri tjedna, a na medenom mjesecu ona je poginula u strašnoj nesreći Uragan poharao Floridu - 1 Opasnost još nije prošla VIDEO/FOTO Uragan Idalia poharao Floridu: Val od gotovo 5 metara potopio naselje, stotine tisuća ljudi bez struje

Prema njihovoj djeci Tom Shirley bio je nešto ranije toga dana hospitaliziran zbog srčanih problema i umro je malo prije svoje supruge. "Otac nije znao da je ona preminula i ona nije znala da je on umro", kazao je sin Troy Shirley za lokalne medije. "Ne mogu to pojmiti ali prekrasno je".

VIDEO Već 84 godine u braku: 'Volimo se kao i prvog dana!'

"On nikad nije saznao da je ona otišla i ona nije znala da nas je on napustio, umrli su u razmaku od 10-ak minuta jedan od drugog", kazala je kći Melanie Davis. "Morate to promatrati kroz romantičnu prizmu. Sve su zajedno radili", kazao je Troy.

Tom Shirley imao je 83 godine i bavio se zaštitom okoliša a njegova supruga Naomi Shirley, umirovljena medicinska sestra, imala je 75 godina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene