Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki bračni par s Floride, nakon 45 godina zajedničkog života, preminuli su unutar nekoliko minuta jedan od drugog, prenose američki mediji.


Naomi Shirley iz mjesta Southwest Ranches bila je na putu za bolnicu u kojoj je hospitaliziran njezin suprug Tom kad je pretrpjela srčani udar.

Vezani članci Lastovo - 1 Raspisana tjeralica za bračnim parom: Lažnim ugovorima uknjižili se na niz nekretnina na Lastovu Munja udarila u kuću kod Splita - 2 Munja udarila u kuću kod Splita: "Bacilo je ženu i mene kao da smo od kartona, bila je to abnormalna plava eksplozija"

Prema njihovoj djeci Tom Shirley bio je nešto ranije toga dana hospitaliziran zbog srčanih problema i umro je malo prije svoje supruge. "Otac nije znao da je ona preminula i ona nije znala da je on umro", kazao je sin Troy Shirley za lokalne medije. "Ne mogu to pojmiti ali prekrasno je".

VIDEO Već 84 godine u braku: 'Volimo se kao i prvog dana!'

"On nikad nije saznao da je ona otišla i ona nije znala da nas je on napustio, umrli su u razmaku od 10-ak minuta jedan od drugog", kazala je kći Melanie Davis. "Morate to promatrati kroz romantičnu prizmu. Sve su zajedno radili", kazao je Troy.

Tom Shirley imao je 83 godine i bavio se zaštitom okoliša a njegova supruga Naomi Shirley, umirovljena medicinska sestra, imala je 75 godina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook