Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Internetom kruži snimka braće Abdeslam kako plešu u jednom briselskom noćnom klubu, a snimka je navodno snimljena nekoliko mjeseci prije njihovog krvavog pohoda na Pariz.


Brahim Abdeslam snimljen je kako pleše s nepoznatom plavušom dok se Abdeslam nalazi do njega. Samo nekoliko mjeseci kasnije Brahim se razio u terorističkom napadu na Pariz u kafiću Comptoir Voltaire, dok je Salah pobjegao. Uhićen je nekoliko dana prije terorističkog napada u Bruxellesu.

Vezani članci Slika nije dostupna NAJTRAŽENIJI TERORIST U EUROPI Surađuje s vlastima, odbit će izručenje Francuskoj Slika nije dostupna MAJKA PARIŠKOG BOMBAŠA SAMOUBOJICE 'Nije htio ubiti nikoga, možda se raznio zbog stresa'

Video je snimljen u briselskom klubu u Avenue Louiseu, a prema iskazima ljudi koji su te večeri bili u njihovom društvu, braća Abdeslam su se činili kao 'drage osobe' koje žive život punim plućima.

Tek kasnije su braća postala potpuno radikalizirana. Odrekli su se alkohola te velik dio svojeg vremena počeli provoditi kod kuće, moleći se.

Dvojica muškaraca koji su se često nalazili u društvu braće Abdeslam za CNN su kazali da su s njima provodili velik dio vremena u kafiću kojeg je vodio brat Salah.

'Vidio sam Salaha kako puši, pije, kako se zabavlja i izbija šale, karta. Ako išta, Salah je volio lijepe žene. Bio je, kako bi rekao, ženskaroš. Čuo sam i da je imao djevojku', rekao je jedan od muškaraca.

'Bio je to posljednji put da ih vidim da piju. Brahim je od tada postao izuzetno veliki vjernik. Petkom bi obično pohodio džamiju, a ostale dane molio bi se kod kuće', rekao je drugi muškarac, prenosi Daily mail.