Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Voda ili vino?

VIDEO Johnson sa Zelenskim prošetao Kijevom: Oduševljeni prolaznik zinuo od sreće, a dobili su i neobičan poklon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski premijer Boris Johnson nenajavljeno je u subotu otputovao u Kijev i tamo se sastao s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim. Kasnije se prošetao gradom, gdje je dočekan s oduševljenjem, a dobio je i neobičan poklon.

Nakon što se britanski premijer Boris Johnson nenadano sastao s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, kasnije su se prošetali Kijevom.

Johnson je objavio video na svom Twitteru, naglasivši da se radi o predivnoj zemlji. Tijekom njihove zajedničke šetnje, Johnsonu se obratio jedan Ukrajinac. Prvo mu se smješkao i mahao, a potom mu je prišao Johnson pa su se i rukovali.

Muškarac je od pozitivnog šoka zinuo. "Drago mi je što vam možemo pomoći, imate nevjerojatnog predsjednika", rekao mu je Johnson koji je zatim nastavio šetnju mašući prolaznicima i skoro svakog upitao kako su.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAJTEŽE STRADALI GRAD Zelenski: "Humanitarna pomoć ne može u Mariupolj jer Rusi žele prikriti zločine"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RUSIJA TREBA BITI IZBAČENA Zelenski pred UN-om pokazao jezivu snimku žrtava ruskih zločina: "Tenkovima su smrskali civile, silovali su i ubijali žene pred njihovom djecom"

Uz oduševljenog muškarca, Johnsonu je prišla i jedna Ukrajinka s neobičnim poklonom za njega i Zelenskog. Dobili su vrč u obliku pijetla.

"Je li to za vino ili vodu?", pitao je Johnson kroz smijeh. Kratkotrajno druženje s prolaznicom završili su pozdravom "slava Ukrajini".

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene