Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prihvatili molbu

Bolnice u BiH primit će ranjenike iz Libije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedništvo Bosne i Hercegovine prihvatilo je molbu prijelaznih vlasti Libije da bolnice u BiH prime određeni broj libijskih državljana ranjenih tijekom nedavnih borbi u toj zemlji, priopćeno je u Sarajevu.

Predsjedništvo BiH naložilo je vijeću ministara BiH da žurno obavi sve potrebne pripreme za prihvat libijskih ranjenika u bolnice i rehabilitacijske centre.

U priopćenju iz predsjedništva BiH pojašnjeno je kako se libijska vlada obvezala platiti sve troškove liječenja i oporavka svojih građana koji će se liječiti u BiH.

Liječnici iz BiH i drugo medicinsko osoblje i u vrijeme vladavine Moamera Gadafija bili su redovito angažirani u libijskim bolnicama. (Hina)

Pročitajte i ovo Milorad Dodik obrana želi Schmidtovo svjedočenje Nastavljeno suđenje Dodiku, a on poručio: "Ovo je namješteni politički proces" Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku"


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene