Društvenim mrežama proširile su se strašne snimke iz Burduma, gdje bujica nosi sve pred sobom.

Galerija


Obilne kiše koje su tijekom srijede i četvrtka pogodile dijelove Turske donijele su ogromne bujice na ulicama Ankare, ali i popularnog turističkog mjesta Burdum na obali Egejskog mora. 

Vezani članci Američko veleposlanstvo u SAD-u (Foto: AFP) Iz jurećeg automobila pucano na američko veleposlanstvo u Ankari Turska policija (Foto: AFP) Autom prevozili više od kilograma nuklearne supstance, htjeli je prodati za 70 milijuna dolara

Dramatične snimke pokazale su razmjere katastrofe – blatnjava voda nosila je vozila kao da su igračke dok ljudi u panici stoje na njima pokušavajući spasiti vlastite živote.

Najteže je pogođen okrug Mamak u Ankari, čiji je gradonačelnik za lokalne medije izjavio da još nikada nije doživio ovakvu prirodnu katastrofu.

Bujica je poplavila brojne kuće i trgovine. Prema izvješćima, ozlijeđeno je šest ljudi, a prijavljena je i šteta na više od 160 vozila.

Društvenim mrežama proširile su se strašne snimke iz Burduma, gdje bujica nosi sve pred sobom, a znamenitosti grada i popularne lokacije za turiste nalaze se pod vodom.