Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Neviđena katastrofa"

Strašne snimke iz Turske: Blatne bujice uništile turističko mjesto, nosile automobile kao igračke

Obilne kiše poplavile su turističko mjesto Burdum (Foto: screenshot/Reuters) - 2
Obilne kiše poplavile su turističko mjesto Burdum (Foto: screenshot/Reuters) - 2 screenshot/Reuters
Aktualno Galerija Obilne kiše poplavile su turističko mjesto Burdum (Foto: screenshot/Reuters) - 1 Obilne kiše poplavile su turističko mjesto Burdum (Foto: screenshot/Reuters) - 1 Foto: screenshot/Reuters Obilne kiše poplavile su turističko mjesto Burdum (Foto: screenshot/Reuters) - 2 Obilne kiše poplavile su turističko mjesto Burdum (Foto: screenshot/Reuters) - 2 Foto: screenshot/Reuters Posljedice poplava u Ankari (Foto: AFP) Posljedice poplava u Ankari (Foto: AFP) Foto: Afp Obilne kiše poplavile su turističko mjesto Burdum (Foto: screenshot/Reuters) - 3 Obilne kiše poplavile su turističko mjesto Burdum (Foto: screenshot/Reuters) - 3 Foto: screenshot/Reuters +0 Posljedice poplava u Ankari (Foto: AFP) Galerija 1/5 >>
Društvenim mrežama proširile su se strašne snimke iz Burduma, gdje bujica nosi sve pred sobom.

Obilne kiše koje su tijekom srijede i četvrtka pogodile dijelove Turske donijele su ogromne bujice na ulicama Ankare, ali i popularnog turističkog mjesta Burdum na obali Egejskog mora. 

Pročitajte i ovo Prizori iz Dubaija jako nevrijeme FOTO/VIDEO Dubai paraliziran poplavama: Apokaliptični snimci potopa, grad u potpunom kaosu Ilustracija Klimatske promjene Katastrofa: Gromovi i poplave ubili više od 100 ljudi, proglašeno izvanredno stanje

Dramatične snimke pokazale su razmjere katastrofe – blatnjava voda nosila je vozila kao da su igračke dok ljudi u panici stoje na njima pokušavajući spasiti vlastite živote.

Najteže je pogođen okrug Mamak u Ankari, čiji je gradonačelnik za lokalne medije izjavio da još nikada nije doživio ovakvu prirodnu katastrofu.

Bujica je poplavila brojne kuće i trgovine. Prema izvješćima, ozlijeđeno je šest ljudi, a prijavljena je i šteta na više od 160 vozila.

Društvenim mrežama proširile su se strašne snimke iz Burduma, gdje bujica nosi sve pred sobom, a znamenitosti grada i popularne lokacije za turiste nalaze se pod vodom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene