Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sarajevska policija organizirala je jučer veliku potjeru za automobilom marke 'Audi 80' kojim su upravljali kradljivci vozila. Kako bi bili sigurni da ih policija neće slijediti, bjegunci su skrenuli u minsko polje.


Policija je uočila osobe kako pokušaju provaliti u parkiranu 'Škodu'.  Spazivši ih kradljivci su ušli u automobil i počeli bježati, piše Dnevni avaz.

Vezani članci Slika nije dostupna Prvi dan nastave: Do škole kroz minsko polje Slika nije dostupna Liječnik i mještani prošli kroz minsko polje da spase mladića na kojeg je palo stablo!

Bjegunci, među kojima je prema prvim infoprmacijama bila i jedna žena, jurili su preko međuentitetske linije u Lukavicu, te prema Trebeviću.

Policija im je iznenada izgubila trag te zamijetila tragove guma na asfaltu i uništene bankine.

Tada su u provaliji pored ceste ugledali automobil. Još nije utvrđeno jesu li bjegunci izgubili nadzor nad vozilom i sletjeli u provaliju ili su zaustavili vozilo te ga gurnuli niz liticu. 

Kako je riječ o miniranom području, policija mu nije mogla prići i vidjeti je li netko u njemu ozlijeđen. No, kasnije su primjetili da su zadnja vrata vozila otvorena pa se pretpostavlja da je prazno.

Policijski očevid nije mogao početi sve dok se teren na kojem je automobil ne očisti od mina. Iako to mjesto službeno pripada Republici Srpskoj, nadležni se nikako nisu mogli dogovoriti koji će pirotehnički tim izaći i osigurati policiji siguran pregled vozila.

Saznaje se kako je automobil u kojem su bjegunci bježali također ukraden.