Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skočio na pušku

BIZARNO Pas nazvan 'Okidač' nastrijelio svoju vlasnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetpetogodišnja žena iz SAD-a oporavlja se od ozljede zadobivene u bizarnoj nesreći u lovu za koju je krivac njezin pas koji je skočio na pušku i nastrijelio je u stopalo, javljaju tamošnji mediji, a da bizarnost buda veća labrador čokoladne boje nosi znakovito ime - Trigger (okidač).

Alice Carter, koja je u subotu bila u lovu u američkoj saveznoj državi Indiani, odložila je na tlo pušku otkočenu pušku na koju je skočio njezin labrador i ona je opalila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užasan dan za Tennessee Učitelji će moći nositi pištolje u školama: "Umjesto da zaštite djecu, opet su zaštitili oružje" Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Vlasnica je zadobila ozljedu lijevog stopala i otpuštena je iz bolnice, objavile su nadležne vlasti te pozvale sve potencijalne lovce da prije odlaska u lov prođu potreban tečaj, što Carter nije učinila.

Neustrašivi čuvar doma svog: Francuski buldog 'razbacao' dva medvjeda

U Sjedinjenim Državama pseće 'rukovanje' vatrenim oružjem i nije neka novost. Prije otprilike godinu dana u saveznoj državi Woyming 46-godišnji Richard Fipps zadobio je ozljedu ruke pošto je njegov pas skočio sa stražnjeg na prednje sjedalo automobila gdje je ležala, također otkočena, puška te ranila vlasnika. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene