Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna željeznička nesreća

Vlak udario kravu, a onda je nastao kaos: Stradao muškarac koji je obavljao nuždu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Jureći vlak udario je u srijedu kravu u indijskoj državi Radžastan. Od siline udara krava je poletjela zrakom i završila na muškarcu koji je "piškio" na tračnicama. Muškarac je preminuo.

Jureći vlak Vande Bharat udario je kravu u Alwaru u Radžastanu. Dijelovi krave pali su na čovjeka koji je obavljao nuždu na tračnicama tridesetak metara dalje i ubili ga.

Policija je priopćila da je nesretni muškarac Shivdayal Sharma, umirovljeni električar indijskih željeznica.

Njegova obitelj navodi za India Today da je krava stala ispred vlaka, a udarac je bo toliki da su dijelovi krave letjeli metrima uokolo. Dio je završio na nesretnom muškarcu, koji je od udarca preminuo.

Shivdayalovo tijelo poslano je na obdukciju u okružnu bolnicu. Polubrzi vlakovi Vande Bharat često se susreću sa stokom na tračnicama na mnogim linijama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga u tijeku VIDEO Stravičan prizor iz SAD-a: Vlak naletio na kamion pun vozila - "Auti su letjeli na sve strane"

Ministar željeznica Unije Ashwini Vaishnav rekao je da je sudar vlaka sa stokom na tračnicama neizbježan i da se to imalo na umu pri projektiranju polubrzih vlakova Vande Bharat, koji voze brzinom od približno 130-160 km/h.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pripazite Vozač zaobilazio spuštene branike i podletio pod vlak: HŽ poslao važan apel vozačima

U međuvremenu, Western Railways odlučio je postaviti metalnu ogradu duž više od 620 km duge magistralne rute Mumbai - Ahmadabad kako bi spriječio životinje da lutaju po tračnicama te kako bi se spriječile nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene