Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napala ga četvorica mladića

Bivši češki premijer Topolanek kamenovan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvorica mladića napala su danas kamenjem bivšeg češkog premijera Mireka Topolaneka tijekom posjeta gradiću na jugoistoku zemlje u sklopu predizborne kampanje, objavila je njegova stranka.

Kamen je Topolaneka pogodio iznad desnog oka lakše ga ozlijedivši. Zbog ozljede nije išao u bolnicu.Incident se dogodio u Hustopečeu, gradu na jugoistoku zemlje. Policija slučaj istražuje. Izbori u Češkoj održavaju se 9. i 10. listopada.

Pročitajte i ovo Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti" Nesreća u Češkoj Na autocesti VIDEO Teška nesreća u Češkoj: Sudarila se dva autobusa, jedna osoba je poginula, deseci ozlijeđenih

Bivši premijer i vođa desnice Mirek Topolanek široj javnosti je možda najpoznatiji jer se pojavljuje na fotografijama golišavih zabava u Berlusconijevoj vili i to u obnaženom stanju. Na fotografijama se nalazim ja, ali su one montirane. Nisu autentične', izjavio je češke medije Topolanek te napao španjolski list, za koji je kazao kako je ljevičarsk. El Pais je tada demantirao da se radi o fotomontaži.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene