Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Piše prva dama

Knjiga koja bi mogla uzrujati predsjednika: 'Sve što sam napisala je istina'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša prva dama Francuske Valerie Trierweiler u četvrtak će objaviti knjigu pod naslovom 'Hvala za ovaj trenutak' u kojoj piše o životu u Elizejskoj palači od svibnja 2012. i siječnja 2014. zajedno s francuskim predsjednikom Francoisom Hollandeom.

'Sve što sam napisala je istina. U Elizejskoj palači povremeno sam se osjećala kao da sam u reportaži. A zbog laži sam previše patila da bih se i sama njima služila', najavljuje knjigu Valerie Trierweiler na naslovnici francuskog tjednika Paris Match, koji će već u srijedu ekskluzivno objaviti izvatke iz knjige.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ljubavni skandal Francuski predsjednik ODABRAO? Slika nije dostupna Vruće priče Ovako se javnost odnosi prema aferama svojih predsjednika

Časopis u najavi kaže da Valerie Trierweiler na 320 stranica knjige daje svoje viđenje veze s Hollandeom 'od oduševljenja na početku do grubog prekida, pri čemu ništa ne uljepšava'.

Sastanak u Parizu: Sankcije protiv Rusije nedvojbeno će se pojačati

Valerie Trierweiler odmah po rastanku od Hollandea, nakon što je javnost doznala da predsjednik ima ljubavnicu, rekla je da ne isključuje mogućnost da napiše knjigu, ali nije prva koja je to učinila. Bivša supruga Nicolasa Sarkozyja, Cecilia Attias, koja se od bivšeg predsjednika razvela nedugo nakon što je izabran, 2013. objavila je knjigu 'Žudnja za istinom'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene