Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija na teroristički napad

Bijela kuća: Predanost SAD-a sigurnosti Izraela ostaje postojana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bijela kuća u srijedu je na 'najoštriji mogući način' osudila smrtonosnu eksploziju u Bugarskoj koja je pogodila autobus s izraelskim turistima.

Glasnogovornik Bijele kuće Jay Carney rekao je da Sjedinjene Države 'osuđuje takve napade na nevine ljude, a posebice djecu, na najoštriji mogući način.' Carney je dodao da su 'misli i molitve predsjednika Baracka Obame s obiteljima ubijenih i ranjenih', prenosi TV mreža Fox News.

Pročitajte i ovo Ruska vojska, ilustracija Stižu nove snage Mnogo Rusa posljednjih dana priključilo se vojsci: "Zbog ovog su željni osvete" Slika nije dostupna Implementirali neke sankcije Bijela kuća poziva Kinu na osudu ruske invazije: “Ovo nije vrijeme za stajanje sa strane''

>> Raznesen autobus s izraelskim turistima u Bugarskoj: 'To je iranski terorizam!'

Carney je rekao da SAD stoji uz izraelski narod i ljude u Bugarskoj. Obamina administracija radi na saznavanju svih činjenica u slučaju, a 'predanost SAD-a sigurnosti Izraela ostaje postojana', kazao je glasnogovornik.

Izrael je optužio Iran za smrtonosnu eksploziju u Burgasu u kojoj su poginula najmanje četiri izraelska turista, a po izvješćima bugarskih i izraelskih medija u napadu je ubijeno sedam osoba dok ih je 30-tak ranjeno. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene