Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bijela kuća je pozvala republikanske i demokratske čelnike iz obavještajnih odbora Senata i Zastupničkog doma kako bi pregledali novi materijal koji je relevantan za njihovu istragu oko navodnog ruskog miješanja u američke predsjedničke izbore, rekao je glasnogovornik Bijele kuće.


„Pojavile su se informacije, materijal koji je izašao na vidjelo, te sad želimo biti sigurni da su ljudi koji provode istragu s njima upoznati“, naglasio je Sean Spicer novinarima bez da je otkrio više informacija.

Vezani članci Kim Kardashian i Donald Trump (Foto: Getty Images) Zaokret u karijeri Kim Kardashian? Reality zvijezda u Bijeloj kući bok uz bok Donaldu Trumpu Donald Trump (Foto: AFP) "Američki predsjednik Donald Trump pod istragom je ekipe posebnog tužitelja"

„Pozvali smo ih da ih pregledaju u povjerljivom okruženju“, dodao je Spicer.

Direktor FBI-a James Comey je sredinom ožujka potvrdio da njegova agencija istražuje moguće pokušaje ruske vlade da utječe na izbore 2016., uključujući i moguću povezanost kampanje predsjednika Donalda Trumpa s Moskvom.

Comey je u svjedočenju pred Kongresom kazao da je istraga "uključuje i utvrđivanje veza između pojedinaca bliskih Trumpovoj kampanji i ruske vlade te je li bilo koordinacije između kampanje i ruskih aktivnosti". (Hina)