Obavijesti Video Pretražite Navigacija

BiH: Trojica ranjena u pucnjavi ispred kafića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred kafića "Pantera" u Travniku u nedjelju navečer došlo je do obračuna i pucnjave u kojoj su ranjene tri osobe. Obračunu je prethodio incident ispred ćevabdžinice "Hari", gdje je noć ranije došlo do fizičkog obračuna u kojem je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

"Ispred ćevabdžinice "Hari" na Žitarnici došlo je do tučnjave  između Mevludina Gorana i Nurudina Bevrnje, kojoj su prethodile ranije nesuglasice, a sve je kulminiralo novim napadom ispred kafića "Pantera" gdje je došlo do obračuna Nurudinaova brata Rifeta s Mevludinom Goranaom i Ismetom Kurteševićem", rekao je za Avaz Sefir Baručija, glasnogovornik policije. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Akcija u Brežicama Drama u blizini granice: Muškarac pucao po gradu pa se naoružan sakrio u kuću U pucnjavi u SAD-u ubijene četiri osobe Tragedija u SAD-u Strava na zabavi: Srebrni automobil zaustavio se pred kućom, napadači ubili četvero ljudi

Nedugo nakon pucnjave, tijekom  ukazivanja pomoći u travničkoj je bolnici vladalo opsadno stanje. Okupio se veliki broj rodbine i prijatelja ozlijeđenih, a bolnicu je osiguravala i policija i specijalci kako bi se spriječili novi incidenti. 

Ismet Kurtešević zadržan u travničkoj bolnici, dok su Mevludin Goran i Rifet Bevrnja prebačeni u Klinički centar Koševo u Sarajevu

Specijalci su i jučer u Travniku osiguravali dvije sobe na odjelu kirurgije, te tri automobila u kojima su ozlijeđeni dovezeni.

Glasnogovornica Kliničkog centra u Sarajevu Biljana Jandrić potvrdila je da je 40-godišnji Mevludin Goran u životnoj opasnosti. 

"On je zadobio više prostrijelnih rana. Zdravstveno stanje mu je teško i nalazi se u životnoj opasnosti", - potvrdila je glasnogovornica Jandrić. 

Drugi akteri su van životne opasnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene