Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u BiH

Tri žene poginule u frontalnom sudaru, među njima i bivša odbojkaška reprezentativka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća dogodila se u noći između srijede i četvrtka kod mjesta Kalesije na sjeveroistoku Bosne, potvrdila je lokalna policija. Život su izgubile tri žene. Jedna od njih je i 36-godišnja Erna Sinaović, odbojkašica kluba "Bosna" iz Tuzle i bivša reprezentativka Bosne i Hercegovine u odbojci.

Tri žene poginule su u teškoj prometnoj nesreći koja se u noći između srijede i četvrtka dogodila kod mjesta Kalesije na sjeveroistoku Bosne, potvrdila je lokalna policija.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

U izravnom sudaru dvaju automobila smrtno su stradale Ajša Hamzić (56), Aiša Hamzić (59) i Erna Sinaović (36), odbojkašica kluba "Bosna" iz Tuzle i bivša reprezentativka Bosne i Hercegovine u odbojci.

Prema dostupnim informacijama, nesreća se dogodila kada su se na regionalnoj cesti izravno sudarila dva osobna automobila.

Uzrok je bila neprilagođena brzina i nepropisno pretjecanje.

Djevojka odnosno mladić koji su upravljali vozilima preživjeli su nesreću, no zadobili su teške ozljede i smješteni su u bolnicu u Tuzli gdje se liječnici bore za njihove živote. (Hina)
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene