Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Teška prometna nesreća dogodila se u noći između srijede i četvrtka kod mjesta Kalesije na sjeveroistoku Bosne, potvrdila je lokalna policija. Život su izgubile tri žene. Jedna od njih je i 36-godišnja Erna Sinaović, odbojkašica kluba "Bosna" iz Tuzle i bivša reprezentativka Bosne i Hercegovine u odbojci.


Tri žene poginule su u teškoj prometnoj nesreći koja se u noći između srijede i četvrtka dogodila kod mjesta Kalesije na sjeveroistoku Bosne, potvrdila je lokalna policija.

Vezani članci Prometna nesreća u Murskom Središću (Foto: Međimurske novine) - 1 Kamionom se zabio u obiteljsku kuću u Murskom Središću: Vozač poginuo na mjestu nesreće Prometna nesreća u Zagrebu (Screenshot: Google Maps) Teška prometna nesreća u Zagrebu: Djevojka (25) poginula u naletu automobila na pješačkom prijelazu

U izravnom sudaru dvaju automobila smrtno su stradale Ajša Hamzić (56), Aiša Hamzić (59) i Erna Sinaović (36), odbojkašica kluba "Bosna" iz Tuzle i bivša reprezentativka Bosne i Hercegovine u odbojci.

Prema dostupnim informacijama, nesreća se dogodila kada su se na regionalnoj cesti izravno sudarila dva osobna automobila.

Uzrok je bila neprilagođena brzina i nepropisno pretjecanje.

Djevojka odnosno mladić koji su upravljali vozilima preživjeli su nesreću, no zadobili su teške ozljede i smješteni su u bolnicu u Tuzli gdje se liječnici bore za njihove živote. (Hina)