Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHIĆENA NA DJELU

Optužena zbog krijumčarenja 105 kg duhana brzom poštom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog krijumčarenja veću količinu duhana putem brze pošte, Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine podiglo je u četvrtak optužnicu protiv jedne žene s područja istočne Hercegovine.

Optuženu Bojanu Milojević iz Ljubinja tereti se da je tijekom prošle godine upakirala oko 105 kilograma duhana te ga je putem brze pošte poslala kupcu na području Goražda čime je pokušala izbjeći plaćanje trošarina na visokotarifne robe.

Duhan, vrijedan oko 9000 eura otkrili su i oduzeli pripadnici Uprave za neizravno oporezivanje BiH na području Mostara prigodom nadzora teretnog vozila brze pošte.

Pročitajte i ovo Cigarete, Vrgorac (Foto: MUP) dolijao krijumčar Krenuo ilegalno preko granice pa izazvao sudar, policija mu u prtljažniku pronašla gomilu cigareta

Prema priopćenju Tužiteljstva BiH optužena se tereti da je stavljala u promet proizvode koji nisu obilježeni kontrolnim i poreznim markicama, čime je ostvarila nezakonitu imovinsku korist te nanijela štetu proračunu BiH.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uvozio iz EU-a Pao Slovenac, direktor firme sa zadarskog područja: Na švercu duhanom zaradio više od 84,5 milijuna kuna

Istodobno navodi se da je pokušala plasirati duhanske proizvode koji nisu prošli propisani standard kontrole kakvoće i ispravnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene