Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz Chicaga u London

Bez karte i putovnice 66-godišnjakinja se ukrcala na prekooceanski let

Marilyn Hartman (Foto; Twitter/policija)
Marilyn Hartman (Foto; Twitter/policija)
Bez karte i bez putovnice Marilyn Hartman na Međunarodnoj zračnoj luci u Chicagu ušla je u zrakoplov British Airwaysa kojim je stigla do Londona. Ondje su njezin ilegalni prelazak preko oceana otkrili carinici.

O slučaju 66-godišnje Marilyn Hartman iz Grayslakea u blizini Chicaga izvijestili američki policajci kojima su je predali britanskim kolegama. Sve je zanimalo kako joj je uspjelo nezapaženo ući na prekooceanski let.

Pročitajte i ovo Zrakoplovi Lufthanse "Žao nam je" Velika europska aviokompanija ide u štrajk, otkazani letovi 200 tisuća putnika Ilustracija Golemi fijasko "Zbog njega će se kotrljati glave!" Amerikanci ljuti na britansko osiguranje na aerodromima: Sitni kriminalac pokazao golemi propust, a sada je u bijegu

Snimke nadzorne kamere postavljene na mjestima kojima je prošla 14. siječnja pokazuju kako se kreće zračnom lukom O'Hara u Chicagu, piše New York Times.

Prvo je prošla pokraj dvojice službenika zaduženih za sigurnost u prometu, dok su oni pregledavali karte drugih putnika. Nakon toga se pridružila sigurnosnom skeniranju te se pokušala ukrcati na avion koji je letio za Connecticut. Pri pokušaju ukrcaja na taj let skrivala se iza jednog od putnika. Međutim, zaustavio ju je službenik na vratima prilikom ukrcaja u avion.

Nakon toga je ušla na avion koji je sletio na Heathrow, gdje ju je privela tamošnja policija. Službenici nisu otkrili detalje kako se uspjela ukrcati na taj let.

Budući da je priznala nedjelo, njezina odvjetnica zatražila je od suda da je se pusti na slobodu uz uvjet da potraži psihološku pomoć.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene