Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet bos

Beskućnik izuo čizme: 'Skupe su, mogao bih život zbog njih izgubiti!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beskućnik kojem je njujorški policajac nedavno poklonio čarape i čizme opet je bos. Mladom policajcu je zahvalan, ali kaže da bi ga te čizme mogle koštati života jer su skupe.

Nakon što je njujorški policajac Lawrence DePrimo (25) postao internetska senzacija zbog fotografije na kojoj na velikoj hladnoći poklanja čarape i čizme bosonogom beskućniku, stigao je i potpuno neočekivani nastavak priče.

Pročitajte i ovo New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama Ilustracija policijskog očevida u New Yorku Očevid u tijeku Pronađen leš u gradskom rezervoaru: Stanovnici pozvani da prije uporabe vodu prokuhaju

>> Policajac postao internetska senzacija nakon velikodušnog čina!

Temperature u New Yorku nisu se nimalo povisile, ali beskućnik Jeffrey Hillman (54) je opet bos! 'Sakrio sam te čizme, koštaju puno novca, mogao bih život zbog njih izgubiti', rekao je Hillman za New York Times objašnjavajući da ga je cijeli svijet vidio na YouTubeu.

Ipak, ističe da je zahvalan mladom policajcu. 'Kad bi barem bilo višer ljudi poput njega na ovom svijetu. Od srca želim zahvaliti svima, posebno njemu. Jako mi je puno značilo ovo sve', rekao je.

Hillman je na ulici završio prije desetak godine, do kada je radio kao kuhar po New Jerseyju, a prije toga je pet godina isti posao obavljao u nekoliko američkih vojnih baza, uključujući i jednu u Njemačkoj. Ima dvoje djece - 22-godišnju Nikitu i 24-godišnjeg Jeffreyja, no nije ih vidio već tri godine.

O detaljima svog životnog puta nije bio raspoložen razgovarati, već je na pitanje kako je završio kao beskućnik tek nakon dugog besciljnog pogleda rekao: 'Ne znam'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene