Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preko 275 tisuća lajkova!

Policajac postao internetska senzacija nakon velikodušnog čina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čin ljubaznosti njujorškog policajca koji je slučajno zabilježen sredinom ovog mjeseca u New Yorku postao je internetska senzacija!

Policajac Lawrence Deprimo je kupio čarape i čizme beskućniku kojeg je vidio kako bosonog prosi na ulici za veoma hladnog vremena. Kleknuo je na tlo i pomogao mu ih obuti.

Fotografiju je snimila jedna slučajna prolaznica i nakon što je objavljena na Facebooku pogledana je više od 1,6 milijuna puta. Prikupila je više od 16 tisuća komentara te 520 tisuća lajkova, piše New York Times.

25-godišnji Deprimo tvrdi kako je bio šokiran muškarčevim golim nogama na toj hladnoći.

Pročitajte i ovo Policajac Dobio novčanu kaznu Hrvatskog policajca koji se odazvao pozivu Vojske Srbije vratili na posao Slika nije dostupna oprez: uznemirujuća snimka Strava u New Yorku: Autom se u raskrižju namjerno zaletio na policajca

>> Još jednom pokazala veliko srce: Platila večeru beskućniku

'Bilo je vrlo hladno te noći. Pogledao sam starijeg gospodina koji nije imao ni čarape ni cipele. Otišao sam do njega i pitao ga gdje su mu cipele, a on mi je rekao 'dobro je, nikad nisam imao par cipela', a onda mi je dobacio 'Bog te blagoslovio i hvala ti na ovome', bilo mi je nevjerojatno da je rekao 'Bog te blagoslovio', a nije imao ni čarape na sebi, prisjetio se DePrimo, a prenosi AP.

Pitao je beskućnika koji broj cipela nosi te mu ih je otišao kupiti u najbliži dućan. 'Kada sam mu donio cipele, imao je osmijeh od uha do uha. To je bilo apsolutno nevjerojatno i bio sam u mogućnosti podijeliti taj trenutak s njim. On nije tražio ništa i to je bio poseban trenutak za obojicu'

Turistkinja iz Arizone koja je fotografirala ovaj rijetko viđen prizor humanosti i dobrote poslala je fotografiju na adresu njujorške policije, a ponosni djelatnici su je objavili na Facebooku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene