Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skup razvod

Berlusconija čeka alimentacija od 3,5 milijuna eura mjesečno?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga talijanskog premijera Silvija Berlusconija traži da joj on poslije razvoda plaća alimentaciju od 3,5 milijuna eura, mjesečno.

Veronica Lario ponovila je zahtjev iznijet u prijedlogu sporazuma o razvodu, koji je uključivao i ček od oko 3,5 milijuna eura, koji bi joj se isplaćivao mjesečno', prenijela je danas talijanska novinska agencija Ansa, citirajući dokument koji su sudu u Milanu podnijeli odvjetnici Berlusconijeve supruge.

Pročitajte i ovo Plaćanje alimentacije - 6 Dosta je bilo Država je smislila rješenje za sve one roditelje koji ne plaćaju alimentaciju za djecu Slika nije dostupna Dosta joj je Dosta joj je: Zatražila rastavu od Berlusconija

>> Berlusconi poručio djevojkama: 'Tražite nekog poput mene'

U svibnju je postignut dogovor da Lario mjesečno dobiva osnovni iznos od 300.000 eura, uz to da i dalje koristi luksuznu vilu u Milanu, u kojoj živi. Dvoje supružnika, međutim, nije se složilo oko iznosa od 1,8 milijuna eura koje je Berlusconi ponudio Veroniki Lario da isplaćuje mjesečno na ime troškova. Ona je to odbila, navodeći da je nedovoljno.

Nastavak u prosincu

Berlusconi je jedan od najbogatijih Talijana, njegovu je imovinu časopis Forbes ove godine procijenio na devet milijardi eura. Nekadašnja glumica Veronica Lario podnijela je 2009. godine zahtjev za razvod od talijanskog premijera, pošto je u medije procurila snimka njegovog 'zabavljanja' na 18. rođendanu jedne talijanske manekenke.

Sljedeće ročište u postupku za razvod Berlusconija i Lario zakazan je za sredinu prosinca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene