Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Talijanski premijer voli šale

Berlusconi poručio djevojkama: 'Tražite nekog poput mene'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi ponovno je pokazao svoju zabavnu stranu. Na skupu s mladima u Rimu ispričao je nekoliko viceva.

Berlusconi je poručio djevojkama da traže starije bogate muškarce poput njega. Prisjetio se djevojke koja ga je pitala za savjet o karijeri. 'Pogledao sam je i vidio sam da je prelijepa. Rekao sam joj neka se bogato uda. To nije loš savjet. Isto savjetujem i vama djevojke, ali i vama mladići, iako je muškarcima puno teže. Mislim na traženje bogate djevojke, ne mladića, da ne bi bilo zabune. Inače bi na naslovnicama novina opet mogao osvanuti naslov: 'Berlusconi je gay', našalio se Berlusconi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Zemlja treba spokoj' Hoće li presuda Berlusconiju uzdrmati talijansku vladu? Slika nije dostupna 'Tužan i iznenađen' Ljevica u vodstvu: Berlusconija iznenadili rezultati izbora

Okupljeno mnoštvo smijalo se na Berlusconijeve pošalice, piše Reuters. Ispričao je i vic o tome kako je Hitlerov obožavatelj otkrio da je Hitler još uvijek živ, pa ga je odlučio potražiti kako bi ga uvjerio da se vrati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene